Mangler du inspiration til dit næste strikkeprojekt?

Strikning er blevet en populær hobby, blandt både den yngre- og ældre generation. Mange beskriver det som deres sted til at slappe af og ligge tankerne på hylden. Ligeledes er det dejligt at kunne producere, alt fra karklude til striktrøjer selv. Er du en af dem som godt kan lide at strikke, men mangler inspiration til dit næste projekt? Så kan du læse med her, hvor der vil komme nogle forslag til opskrifter du kan afprøve.

 

Petiteknit sophie scarf

En populær opskrift der bør afprøves, kunne være petiteknit sophie scarf. Det velkendte halstørklæde, som er en smuk accessoires på mange kvinders hals. Det gælder både igennem de kolde måneder, mens nogle bruger halstørklædet som en del af deres outfit gennem hele året. Halstørklædet findes i to størrelser, så man kan selv vælge hvilket der passer bedst til ens smag.

 

Babytæppe

En anden ting som er blevet populært at strikke, er babytæpper. Det kan være der kommer en lille ny til verden i familien eller hos venner, ellers kan du bruge det som en øvelse. De små søde babytæpper med fine detaljer, er et udfordrende og spændende projekt at gå i gang med. Der findes mange forskellige opskrifter på babytæpper, så du kan med fordel lave lidt research på google, og finde det som falder i din smag. Hvis ikke du selv skal bruge babytæppet, men synes at udfordringen kunne være sjov, kan man eventuelt sælge det på loppemarked, online eller give det til en familie med færre midler.

 

Cardigan eller striktrøje

En af de strikkeopskrifter som du næsten altid kan finde en ny af, eller sætte dit eget personlige præg på, er en cardigan eller striktrøje. Du kan strikke både til dig selv eller nogle du holder af. Hvis du har strikket mange af denne slags, kan du med fordel finde en opskrift som du finder udfordrende.