Comwell borupgaard anmeldelser

COMWELL BORUPGAARD (Snekkersten, Danmark) – Hotel

COMWELL BORUPGAARD (Snekkersten, Danmark) – Hotel – anmeldelser – sammenligning af priser – Tripadvisor

Hvor mange stjerner vil du give Comwell Club? Slut dig til de 82 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Comwell Borupgaard, Snekkersten: Se 559 anmeldelser fra rejsende, 301 billeder og gode tilbud vedr. Comwell Borupgaard, placeret som nr. 1 af 2 hoteller i Snekkersten og med bedømmelsen 4 af 5 på Tripadvisor.

Anmeldelser af Comwell Club – Trustpilot

Herunder illustreres et udvalg af anmeldelser af Comwell Borupgaard på tværs af kanaler. Se vurderinger og klik ‘læs mere’ på den enkelte anmeldelse for at se …

Anmeldelser af Comwell Borupgaard – Booking.com

723 verificerede hotelanmeldelser af Comwell Borupgaard | Booking.com

For at gøre dit ophold så behageligt som muligt, har vi samlet en oversigt over praktiske informationer og faciliteter på Comwell Borupgaard.

Læs 723 verificerede anmeldelser fra tidligere gæster på Comwell Borupgaard i Snekkersten, med en vurdering på 7.7 af 10 givet af Booking.com-gæster.

Gæsteanmeldelser Comwell Borupgaard

Gæsteanmeldelser Comwell Borupgaard | Comwell

Overnat på dette hotel med spa i Snekkersten, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering.

Læs et udvalg af anmeldelser fra gæster der har boet på Hotel Comwell Klarskovgaard. Anmeldelser fra Google, Booking.com, Hotels.com mv.

Spahotel i Nordsjælland | Comwell Hotel Borupgaard

Spahotel i Nordsjælland | Comwell Hotel Borupgaard | Comwell

Se tilbud på Comwell Borupgaard, herunder fuldt refunderbare priser med gratis afbestilling. … 1.002 verificerede Hotels.com-gæsteanmeldelser.

Overnatning i naturskønne Nordsjælland. Smukke herregårds omgivelser, de perfekte rammer for møder, konferencer og selskaber.

En kærestetur til Comwell Borupgaard – Danica Chloe

Comwell Borupgaard Anmeldelse: En kærestetur til Comwell Borupgaard – Danica Chloe

Vi har besøgt Comwell Borupgaard og været på kæresteweekend. Jeg inviterer jer med, så I kan se hvad vi fik tiden til at gå med. Læs om hele vores tur HER.

Comwell Borupgaard: Anmeldelser, tilbud og billeder 2023

Comwell Borupgaard: Anmeldelser, tilbud og billeder 2023 – Expedia.dk

Overnat på dette hotel med spa i Snekkersten, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. Vores gæster fremhæver især morgenmaden og restauranten i deres anmeldelser. De populære seværdigheder Snekkersten Strand og Danmarks Tekniske Museum ligger i nærheden. Find verificerede gæsteanmeldelser for Comwell Borupgaard samt opdaterede priser og tilgængelighed – book nu.

°HOTEL COMWELL BORUPGAARD SNEKKERSTEN 4 …

°HOTEL COMWELL BORUPGAARD SNEKKERSTEN 4* (Danmark)- fra DKK 958 | iBOOKED

Comwell Borupgaard – Comwell Borupgaard Hotel er et 4-stjernet hotel som ligger i et historisk område i Helsingør inden for få meter fra Snekkersten. Gæsterne kan nyde en gourmet-restaurant, som tilbyder international køkken og udsigt over parken.

Comwell Borupgaard i Snekkersten, Danmark fra 684 kr.

Comwell Borupgaard i Snekkersten, Danmark fra 683 kr.}: tilbud, anmeldelser billeder | momondo

Find værelser fra 683 kr. til 5.313 kr. på Comwell Borupgaard. Sammenlign værelsestyper og -priser fra 26 udbydere, og se 39 billeder af Comwell Borupgaard, Snekkersten.

Comwell Borupgaard – Snekkersten – Hotels.com

Comwell Borupgaard – Snekkersten | Hotels.com

Se tilbud på Comwell Borupgaard, herunder fuldt refunderbare priser med gratis afbestilling. Forretningsrejsende nyder den gratis morgenmad. Snekkersten Strand befinder sig minutter derfra. Dette hotel har en spa samt Wi-Fi og parkering. 

Keywords: comwell borupgaard anmeldelser